Bloggsnygg vit WebP

Fyrfalks Camino

Schema för vandringsresor till el Camino 2024!

Schema för vandringsresor till el Camino 2024!

Jag har just publicerat datumen för alla vandringsresor som jag kommer att leda på Camino Francés och Portugués under 2024. Läs mer på gruppvandringsssidan! I vår finns det fortfarande platser på Camino Portugués med mig. I höst leder jag en vandring på Camino Portugués och två på Camino Francés. 

Nytt för i år - rundresa med vandring

Som jag tidigare har berättat här i bloggen kommer jag i år att leda två rundresor till Caminons höjdpunkter för Temaresor. Resan börjar i Bilbao där vi också hinner med det ikoniska Guggenheimmuseet innan vi redan gör nedslag på Camino del Norte, Inglés, Francés, Portugués och Finisterre/Muxia. Jag beskriver upplägget närmare i det här länkade blogginlägget. Vårens resa den 30 april är i nästan helt fulltecknad men vi kör även i september.

Magnus Fyrfalk framför Guggenheimmuséet- Vandringsresor dit 2024
Guggenheimmuseet i Bilbao

Du har väl sett min nya YouTube-kanal?

Jag har startat en kanal på YouTube. Än så finns där bara två filmer, men planen är att det ska komma betydligt fler under våren och sommaren. Klicka gärna in dig och prenumerera och lajka redan nu, så får vi fart på algoritmerna. 

Fler inlägg i bloggen

Prenumerera på mina blogginlägg

Jag skriver då och då i bloggen om aktuella företeelser på el Camino, om mina vandringar och  när schemat för gruppvandringar uppdateras. Välkommen att anmäla din e-post adress om du vill ha utskick när bloggen uppdateras.

Gör som 193 andra, prenumerera du med.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Fyrfalks Camino

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa