Bloggsnygg vit WebP

Fyrfalks Camino

Fortfarande chans att gruppvandra i höst!

Fortfarande chans att gruppvandra i höst!

I höst leder jag två vandringar på Camino Francés och en på Camino Portugués på uppdrag av Winberg Travel. Vill du vara med redan i september finns ännu chans att boka – men skynda på: bokningen till Camino Portugués med avresa den 12 september 2024, stänger 12 juli och Camino Francés med avresa 19 september stänger 19 juli. Häng med vet jag!

Läs mer på gruppvandringssidan!

 

Havsnära är bara förnamnet mellan Baiona och Vigo på Camino Portugués
Havsnära är bara förnamnet på Camino Portugués från Baiona. Vandra med Winberg Travel och mig som guide.
LinkedIn
Facebook

Fler inlägg i bloggen

Prenumerera på mina blogginlägg

Jag skriver då och då i bloggen om aktuella företeelser på el Camino, om mina vandringar och  när schemat för gruppvandringar uppdateras. Välkommen att anmäla din e-post adress om du vill ha utskick när bloggen uppdateras.

Gör som 193 andra, prenumerera du med.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

I höst leder jag två vandringar på Camino Francés och en på Camino Portugués. Vill du vara med redan i september finns ännu chans att boka – men skynda på: bokningen till Camino Portugués med avresa den 12 september 2024, stänger 12 juli och Camino Francés med avresa 19 september stänger 19 juli. Häng med vet jag!

Upptäck mer från Fyrfalks Camino

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa