Bloggsnygg vit WebP

Fyrfalks Camino

Camino Francés – var god dröj…

Camino Francés – var god dröj…

Ni som följer min Caminoblogg vet möjligen att jag hade planerat att vandra hela Camino Francés igen nu i juni 2024. Dessvärre måste jag skjuta detta äventyr på framtiden. Det beror framförallt på positiva saker som sent inkomna, roliga uppdrag i min firma Fyrfalk Content

Men faktum är också att mitt intensiva Caminoliv de senaste åren har tagit ut sin rätt och jag känner ett behov av att tillbringa sommaren hemma på vår fina gård på Österlen i stället. Caminon finns kvar och jag kommer att resa dit med grupper i höst helt enligt plan. 

Jag återkommer med mer info så småningom!

LinkedIn
Facebook

Fler inlägg i bloggen

Prenumerera på mina blogginlägg

Jag skriver då och då i bloggen om aktuella företeelser på el Camino, om mina vandringar och  när schemat för gruppvandringar uppdateras. Välkommen att anmäla din e-post adress om du vill ha utskick när bloggen uppdateras.

Gör som 193 andra, prenumerera du med.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Fyrfalks Camino

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa