Bloggsnygg vit WebP

Fyrfalks Camino

Reskväll i Malmö den 17 april 2024

Reskväll i Malmö den 17 april 2024

Den 17 april medverkar jag på Winberg Travels resekväll i Malmö där jag berättar om våra gruppvandringar på Camino Francés och Portugués. Dessutom berättar jag om min andra favoritplats på jorden när det kommer till vandringar – nämligen skotska högländerna och West Highland Way. Är du i Malmö och vill delta i resekvällen så läs mer och anmäl dig på Winberg Travels hemsida. Antalet deltagare är begränsat. 

Kul om vi ses!

Reskväll hos Winberg Travel om el camino. Magnus Fyrfalk föreläser
Bild från resekvällen hos Winberg Travel våren 2023
LinkedIn
Facebook

Fler inlägg i bloggen

Prenumerera på mina blogginlägg

Jag skriver då och då i bloggen om aktuella företeelser på el Camino, om mina vandringar och  när schemat för gruppvandringar uppdateras. Välkommen att anmäla din e-post adress om du vill ha utskick när bloggen uppdateras.

Gör som 193 andra, prenumerera du med.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Fyrfalks Camino

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa