Bloggsnygg vit WebP

Fyrfalks Camino

Ny Caminokanal på YouTube!

Ny Caminokanal på YouTube!

Jag har börjat skapa nya filmer med Caminoanknytning till Caminobloggen och passar därför på att dessutom skapa en helt ny YouTube-kanal med koppling till FyrfalkCamino.se. Många av filmerna kommer visserligen att kunna ses även här i bloggen men under våren kommer jag också att göra en del små korta filmglimtar från mina vandringar och resor som kommer att finnas exklusivt på YouTube-kanalen. Jag har fler idéer än så för YouTube-projektet men väntar med att berätta om dem tills jag har lite konkretare planer att presentera.

Så det lönar sig att redan nu klicka in sig på YouTube och bli prenumerant på kanalen. I algoritmernas värld hjälper det min kanal enormt om du lajkar videorna och prenumerar på kanalen. 

Just idag (5 februari) har jag laddat upp min senaste film där, som skildrar vandringen längs Napoleonvägen från Saint-Jean-Pied-de-Port till Roncesvalles. Klicka dig dit och titta på den. 

Tack – hoppas du kommer att uppskatta filmerna!

LinkedIn
Facebook

Fler inlägg i bloggen

Prenumerera på mina blogginlägg

Jag skriver då och då i bloggen om aktuella företeelser på el Camino, om mina vandringar och  när schemat för gruppvandringar uppdateras. Välkommen att anmäla din e-post adress om du vill ha utskick när bloggen uppdateras.

Gör som 193 andra, prenumerera du med.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Fyrfalks Camino

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa