Bloggsnygg vit WebP

Fyrfalks Camino

Nya filmklipp om början på el Camino

Nya filmklipp om början på el Camino

För snart ett år sedan (i april 2023) fick jag chansen att återvända till St-Jean-Pied-de-Port i franska Pyrenéerna. Första gången (som ni som läst ”Den Tidlösa Vägen” vet) fick jag ju gå nedre vägen till Roncesvalles, eftersom snön låg djup i början på mars. (Över Napoleonvägen är alltid stängd på vintern, men det visste jag inte 2011). 

För att göra en lång historia kort – i våras spelade jag in några filmklipp till min blogg om de första två etapperna på Caminon. Det tog sisådär tio månader men nu har jag äntligen redigerat ihop den första korta filmen. Det kommer ett par till inom kort. 

Det här filmklippet är också en smygstart på en YouTube-kanal med Caminoinnehåll jag planerar. Så genom att klicka på videon, lajka och prenumerara så stöttar du dess tillblivelse!

LinkedIn
Facebook

Fler inlägg i bloggen

Prenumerera på mina blogginlägg

Jag skriver då och då i bloggen om aktuella företeelser på el Camino, om mina vandringar och  när schemat för gruppvandringar uppdateras. Välkommen att anmäla din e-post adress om du vill ha utskick när bloggen uppdateras.

Gör som 193 andra, prenumerera du med.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Fyrfalks Camino

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa