Bloggsnygg vit WebP

Fyrfalks Camino

I morgon bitti bär det av till St-Jean-Pied-de-Port igen!

I morgon bitti bär det av till St-Jean-Pied-de-Port igen!

Nu startar årets vandringssäsong och i år blir det med en rivstart! Om makterna är med mig så kommer jag att anlända till St-Jean-Pied-de-Port i Franska Pyrenéerna imorgon kväll (18 april -23) och på onsdag ska jag äntligen får vandra den legendariska ”Napoleonvägen” från St Jean till Roncesvalles. Förra gången jag startade i St Jean så var ju vägen uppe i bergen avstängd på grund av snö (den är alltid stängd under vintermånaderna). Jag har nervöst följt väderrapporterna för regionen och, peppar – peppar, ser det ut som om det blir soligt och fint nu i veckan. Jag kommer att resa med Lufthansa till Bilbao via München. Från Bilbao till Bayonne kommer jag att åka med  FlixBus. Från Bayonne till St Jean tar jag tåget. Allt är förbokat men många anslutningar som ska passa ihop blir det. 

Från Roncesvalles på torsdag,  kommer jag  att åka till Pamplona för att hämta en hyrbil. Därefter tar jag mig längs hela Camino Frances per bil för att uppdatera mig på lite av varje. På lördag 22/4 möter jag sedan min första grupp för året på Santiagos flygplats.  Vi ska sedan gå Camino Francés från Sarria tillsammans. 

6 maj leder jag en grupp längs Camino Portugués från Baiona och i början på juni kommer jag att gå hela West Highland Way på skotska höglandet. 

Jag kommer också att lägga ut bilder på mitt Instagramkonto Fyrfalkcamino. Välkomna att hänga med! (Och håll tummarna att logistiken är med mig…)

LinkedIn
Facebook

Fler inlägg i bloggen

Prenumerera på mina blogginlägg

Jag skriver då och då i bloggen om aktuella företeelser på el Camino, om mina vandringar och  när schemat för gruppvandringar uppdateras. Välkommen att anmäla din e-post adress om du vill ha utskick när bloggen uppdateras.

Gör som 193 andra, prenumerera du med.

2 svar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Fyrfalks Camino

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa