Bloggsnygg vit WebP

Fyrfalks Camino

Napoleonvägen och lite annat

Jag utlovade ju ”många uppdateringar” i mitt förra inlägg men i vanlig ordning när jag är på vandring blir det svårt att hinna med och att hitta bra uppkoppling. I går gick jag den hisnande vackra Napoleonvägen från St-Jean-Pied-de-Port till Roncesvalles. En av de mest underbara vandringarna i mitt liv. Jag kommer att skriva mer om den och om en massa annat när jag kommit hem till Sverige igen om en dryg vecka, så det blir ordentligt gjort. Då kommer en del filmklipp också. Tills dess delar jag några vackra bilder här från vandringen över Pyrenéerna till Roncesvalles. 

I morse tog jag bussen från Roncesvalles till Pamplona där jag hämtade ut en hyrbil. Idag har jag kört nästan halva Camino Francés fram till Carrion de los Condes. Ni som läst min Caminobok vet att jag dissade den här platsen rätt hårt i boken. Jag bor på klostret San Zoilo i natt som idag är ett hotell. En pilgrim jag mötte sist som bodde på det här hotellet sa att han upplevde att munkarna spökade i deras gamal rum.., Skriver mer om hur det faktiskt blev dagarna framöver. Följ mig på Instagram också

LinkedIn
Facebook

Fler inlägg i bloggen

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Fyrfalks Camino

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa