Bloggsnygg vit WebP

Fyrfalks Camino

Melide – Arzua (14 km) 6 april 2022

Melide – Arzua (14 km) 6 april 2022

Idag har vi haft ännu en underbar vandringsdag. Det är magiskt att uppleva soluppgången i den friska luften när vi ger oss av i gryningen, fulla av förväntan inför ännu en vandringsdag. Även om jag har gått den här sträckan några gånger nu är inte en Caminovandring lik en annan. Nya möten och nya livsöden berikar vandringen. Gemenskap uppstår omedelbart med främlingar och det går att prata och skratta med nästan vem som helst. I dessa tider tror jag att vi behöver företeelser som el Camino mer än någonsin. Här ser vi den inneboende godheten i och närheten mellan människor, oavsett bakgrund, gränser eller kultur. Faktiskt ett slags fredsprojekt som växer i populäritet varje år. (Följ även mina vandringar på Instagram: @fyrfalkcamino.)

LinkedIn
Facebook

Fler inlägg i bloggen

Prenumerera på mina blogginlägg

Jag skriver då och då i bloggen om aktuella företeelser på el Camino, om mina vandringar och  när schemat för gruppvandringar uppdateras. Välkommen att anmäla din e-post adress om du vill ha utskick när bloggen uppdateras.

Gör som 193 andra, prenumerera du med.

Upptäck mer från Fyrfalks Camino

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa