Bloggsnygg vit WebP

Fyrfalks Camino

Palas de Rei till Melide 5 april 2022

Palas de Rei till Melide 5 april 2022

Det är ett återkommande tema att uppkopplingen blir dålig på kvällarna på hotellen. Antagligen är det från om överbelastning. Men jag provar att ladda upp några bilder från idag. Ytterligare en etapp i vackert vårväder. Lite krispig morgon men en underbar eftermiddag i Melide i restaurangen Casa Alongos blommande ölträdgård. Rekommenderas!

Casa Alongos - en oas i annars rätt bullriga Melide

Melide är en stad som har sina fina ställen, men den domineras av en rätt hårt trafikerad genomfartsväg med lite trista hus. Men precis före ligger den lilla medeltidsbyn Furelos med sin gamla valvbro. En mycket mysig plats. Mysigt är det också på restaurangen Casa Alongos som ligger längs Caminovägen in i Melide, strax innan Camino leder upp på huvudgatan. Skönt att ta en paus i solen med en öl eller en av deras goda hamburgare. 

Dagens bilder:
LinkedIn
Facebook

Fler inlägg i bloggen

Prenumerera på mina blogginlägg

Jag skriver då och då i bloggen om aktuella företeelser på el Camino, om mina vandringar och  när schemat för gruppvandringar uppdateras. Välkommen att anmäla din e-post adress om du vill ha utskick när bloggen uppdateras.

Gör som 193 andra, prenumerera du med.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Fyrfalks Camino

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa