Bloggsnygg vit WebP

Fyrfalks Camino

Gratis webinarium om att vandra på el Camino!

Gratis webinarium om att vandra på el Camino!

Den 8 februari 2024 är det dags igen för mig att hålla ett gratis webinarium om att vandra el Camino. Det arrangeras av Winberg Travel som jag också arbetar för som vandringsguide på Camino Francés och Camino Portugués, men webinariet handlar om också Caminovandringar rent allmänt och alltså inte bara för den som vill gå i grupp. Jag målar en bild av Caminokänslan som för så många av oss är starkt beroendeframkallande. Dessutom en massa bra tips och info. 

Så här presenterar Winberg Travel seminariet på sin sajt: 

Den historiska och sägenomspunna vandringsleden Camino de Santiago är målet med denna virtuella föreläsning - som hålls av vår erfarne vandringsguide Magnus Fyrfalk. Magnus har vandrat flera av Camino de Santiagos olika leder, om vilka han kommer berätta under föreläsningen. Han kommer leda dig från resans start till mål - den pampiga katedralen i Santiago de Compostela. Magnus ger dessutom tips på bästa packningslistan, hur man får ut det mesta möjliga av sin vandring och vad man absolut måste äta under vandringsresan. Webinariet är helt gratis och du följer enkelt med online, via din egen dator, mobil eller surfplatta. Boka din plats med en gång och följ med Magnus på en virtuell vandring på Caminon! Varmt välkommen!

OBS: Kom ihåg att anmäla dig via länken. Begränsat antal platser!
 
När du ändå är här, så passa på att titta runt här på min Caminoblogg som jag drivit sedan 2011. Här finns massor av bra info och tips för dig som drömmer om att gå el Camino. Kanske vill du även lyssna på, eller läsa, min Caminoskildring, Den tidlösa vägen
LinkedIn
Facebook

Fler inlägg i bloggen

Prenumerera på mina blogginlägg

Jag skriver då och då i bloggen om aktuella företeelser på el Camino, om mina vandringar och  när schemat för gruppvandringar uppdateras. Välkommen att anmäla din e-post adress om du vill ha utskick när bloggen uppdateras.

Gör som 193 andra, prenumerera du med.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Fyrfalks Camino

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa