Bloggsnygg vit WebP

Fyrfalks Camino

Melide – Arzua (14 km)

Melide – Arzua (14 km)

Tisdag 29 september 2021

Bilder från dagens etapp med ”min” grupp på el Camino (har ni inte hängt med senaste dagarna så är jag just nu färdledare på el Camino för en grupp från Winberg Travel.) En kul grej från igår: servitrisen på vår restaurang i Melide – Casa Alongos, blev så lycklig när hon hörde att vi var svenskar. Att skandinaverna är tillbaka på El Camino symboliserade för henne att allt är påväg till det normala igen. Så till bilderna från en lite småfuktig dag med sol som tittade fram då och då.

LinkedIn
Facebook

Fler inlägg i bloggen

Prenumerera på mina blogginlägg

Jag skriver då och då i bloggen om aktuella företeelser på el Camino, om mina vandringar och  när schemat för gruppvandringar uppdateras. Välkommen att anmäla din e-post adress om du vill ha utskick när bloggen uppdateras.

Gör som 193 andra, prenumerera du med.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Fyrfalks Camino

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa