Fyrfalks Caminoblogg har flyttat hit!

Fortfarande drygt två år efter att jag vandrade El Camino är min sajt välbesökt och till min glädje tar många del både av min skildring av vandringen och av råden och tipsen. Därför har jag flyttat hela sajten till den här egna domänen – www.fyrfalkcamino.se. Allt är sig likt, och dessutom har jag tvättat texten från slarvfel och städat upp lite i största allmänhet. Några nya bilder finns det också här och där.

Så småningom är tanken att innehållet ska byggas ut på olika sätt.

Jag kommer att återvända till El Camino Frances när jag får möjlighet.

Instagram
Prenumerera på bloggen.

Skriv in din e-postadress så kommer ett mail när jag gör ett nytt inlägg.

Donativo

"Donativos" - betyder donationer och är ett viktigt ord på El Camino där många på erbjuder sina produkter mot en frivillig betalning. Donationer är också ett vanligt och sympatiskt sätt att bidra till varandra på internet. Vill du donera en valfri slant till mig som tack för läsupplevelsen är du välkommen att göra det via Swish eller Pay Pal.

FÖR SWISH

Skicka valfritt belopp till 0701833685.

FÖR PAY PAL - Gör så här: Betalningsrutan öppnas i ett nytt fönster. Jag är glad och tacksam bara för att du är här. Tack!

Bra böcker!

Fler boktips här