Ny upplaga av Vandra till Santiago de Compostela av Ewa Hellström Boström.

Inläggen här är sällsynta just nu men jag vill tala om att guideboken ”Vandra till Santiago de Compostela” av Ewa Hellström – Boström nu finns i en femte reviderade upplaga (2019).

4 kommentarer till Ny upplaga av Vandra till Santiago de Compostela av Ewa Hellström Boström.

  • Hej Magnus. Du är en av dom som inspirerat mig att göra det jag gör just nu, nämligen min camino. Startade 2/8 i Saint Jean Pied de Port och i morgon kommer jag till Santiago de Compostela. Jag hoppade över mesetan mellan Burgos och Leon, men planerar att vandra mellan Fisterra och Muxia som ersättning. Tiden räcker inte till allt.
    Det är bland det bästa jag gjort i mitt snart 66 åriga liv. Låter konstigt men det är det verkligen.
    Buen Camino.
    Lasse Svalöv.

  • En, som vi tycker, mycket bra bok som tar upp det viktigaste för vandringen tillsammans med historik.
    Den var en trogen följeslagare på våra två första vandringar, 2014 och 2016, på Camino Francés. Efter dessa har det blivit andra sträckningar på våra vandringar och andra guideböcker

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Instagram
Prenumerera på bloggen.

Skriv in din e-postadress så kommer ett mail när jag gör ett nytt inlägg.

Donativo

"Donativos" - betyder donationer och är ett viktigt ord på El Camino där många på erbjuder sina produkter mot en frivillig betalning. Donationer är också ett vanligt och sympatiskt sätt att bidra till varandra på internet. Vill du donera en valfri slant till mig som tack för läsupplevelsen är du välkommen att göra det via Swish eller Pay Pal.

FÖR SWISH

Skicka valfritt belopp till 0701833685.

FÖR PAY PAL - Gör så här: Betalningsrutan öppnas i ett nytt fönster. Jag är glad och tacksam bara för att du är här. Tack!

Bra böcker!

Fler boktips här