Länk till T-rekks blogg – som ska vandra norra vägen/primitivon i sommar.

Fick en fråga från några bloggare om jag ville tipsa om deras blogg. Och det vill jag så klart:

T-rekks:

En blogg om Caminon. 2015 gick de den franska vägen och sommaren 2018 ska de vandra den Norra/Primitivon. Det går även att följa dem på Instagram under namnet t.rekks.

3 kommentarer till Länk till T-rekks blogg – som ska vandra norra vägen/primitivon i sommar.

  • Den bloggen ska bli rolig att följa. Själv är jag i Zubiri och siktar mot Pamplona i morgon.

    • Måste erkänna att jag är avis…

      • Landade på knät i ett fall och åkte hem efter fjorton dagar. Det får bli en annan gång. Däremot har jag startat en nybörjarblogg för den som aldrig vandrat förut (om jag får göra lite reklam). Den heter pilgrimsvandra.blogg.se och verkar vara lite svår att hitta i flödet men det går att gå in på farmorsresa.blogg.se och klicka på länken till vänster i stället. Jag har länkat din sida bland annat.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Instagram
Prenumerera på bloggen.

Skriv in din e-postadress så kommer ett mail när jag gör ett nytt inlägg.

Donativo

"Donativos" - betyder donationer och är ett viktigt ord på El Camino där många på erbjuder sina produkter mot en frivillig betalning. Donationer är också ett vanligt och sympatiskt sätt att bidra till varandra på internet. Vill du donera en valfri slant till mig som tack för läsupplevelsen är du välkommen att göra det via Swish eller Pay Pal.

FÖR SWISH

Skicka valfritt belopp till 0701833685.

FÖR PAY PAL - Gör så här: Betalningsrutan öppnas i ett nytt fönster. Jag är glad och tacksam bara för att du är här. Tack!

Bra böcker!

Fler boktips här