Bagagetransporter längs Caminon.

Det kom en fråga om att transportera bagage från St-Jean-Pied-de-Port och framåt längs el camino. En sökning på nätet ledde till detta företag som verkar vara bra att veta om, för den som startar sin vandring i St Jean.  De ordnar även persontransporter, t e x från Biarritz. (Jag har dock ingen personlig erfarenhet av dem ska sägas, men de har fina betyg på TripAdvisor).

Express Bourricot

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Instagram
Prenumerera på bloggen.

Skriv in din e-postadress så kommer ett mail när jag gör ett nytt inlägg.

Donativo

"Donativos" - betyder donationer och är ett viktigt ord på El Camino där många på erbjuder sina produkter mot en frivillig betalning. Donationer är också ett vanligt och sympatiskt sätt att bidra till varandra på internet. Vill du donera en valfri slant till mig som tack för läsupplevelsen är du välkommen att göra det via Swish eller Pay Pal.

FÖR SWISH

Skicka valfritt belopp till 0701833685.

FÖR PAY PAL - Gör så här: Betalningsrutan öppnas i ett nytt fönster. Jag är glad och tacksam bara för att du är här. Tack!

Bra böcker!

Fler boktips här