Reunion – lite kuriosa för er som läst min vandringsskildring om el Camino.

Ni som läst hela min skildring av vandringen på el Camino vet hur jag slog följe med Jürgen och Erik i början på vandringen, och hur jag blev tvungen att släppa taget om mina goda vänner allt eftersom mina fötter blev sämre och sämre.

Det tog drygt sex år men idag träffade jag Jürgen igen. Jag jobbar i dagarna med ett event i norra Polen, där jag anlitade Jürgens nya food-truck företag Burger de Ville – Berlin, för att stå för catering till deltagarna. En chans för två luttrade caminovänner att ses igen och ta en glad selfie. 

En kommentar till Reunion – lite kuriosa för er som läst min vandringsskildring om el Camino.

  • Men vad roligt det måste vara att träffas igen efter så många år. Kul att ni hållit kontakten. Lycka till med eventet. Vi hörs på mailen när något nytt dyker upp. /Louise

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Instagram
Prenumerera på bloggen.

Skriv in din e-postadress så kommer ett mail när jag gör ett nytt inlägg.

Donativo

"Donativos" - betyder donationer och är ett viktigt ord på El Camino där många på erbjuder sina produkter mot en frivillig betalning. Donationer är också ett vanligt och sympatiskt sätt att bidra till varandra på internet. Vill du donera en valfri slant till mig som tack för läsupplevelsen är du välkommen att göra det via Swish eller Pay Pal.

FÖR SWISH

Skicka valfritt belopp till 0701833685.

FÖR PAY PAL - Gör så här: Betalningsrutan öppnas i ett nytt fönster. Jag är glad och tacksam bara för att du är här. Tack!

Bra böcker!

Fler boktips här