Tack för era bidrag

Jag har ju valt att låta min caminoskildring vara öppen för alla som vill läsa den, istället för att ge ut den som bok. Precis som är vanligt på el Camino, låter jag läsaren själv avgöra om han eller hon vill ge en ”donativo” som tack för läsningen. Många underbara läsare har gjort det genom åren och jag är er alla oändligt tacksam. Ingen nämnd och ingen glömd, men som sagt:

TACK!!!

Och så vill jag passa på att önska alla en trevlig midsommar.

Magnus

PS:

”Donativos” – betyder donationer och är ett viktigt ord på El Camino där många på erbjuder sina produkter mot en frivillig betalning. Donationer är också ett vanligt och sympatiskt sätt att bidra till varandra på internet. Vill du donera en valfri slant till mig som tack för läsupplevelsen är du välkommen att göra det via Swish eller Pay Pal.

FÖR SWISH

Skicka valfritt belopp till 0701833685.

FÖR PAY PAL – Gör så här:
Betalningsrutan öppnas i ett nytt fönster.2 kommentarer till Tack för era bidrag

  • Tack Magnus. Din berättelse var en inspirationskälla och hjälpte oss att komma iväg på vår första Camino 2014. Nu har det blivit en till Camino Francés, 2016, och idag, onsdagen den 21 juni, kom vi till Santiago de Compostela efter vår första Camino Primitivo.
    Fantastiska upplevelser som jag och hustrun har haft möjligheter att genomföra tillsammans. Så ”Tack” ?? och trevlig midsommar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Instagram
Prenumerera på bloggen.

Skriv in din e-postadress så kommer ett mail när jag gör ett nytt inlägg.

Donativo

"Donativos" - betyder donationer och är ett viktigt ord på El Camino där många på erbjuder sina produkter mot en frivillig betalning. Donationer är också ett vanligt och sympatiskt sätt att bidra till varandra på internet. Vill du donera en valfri slant till mig som tack för läsupplevelsen är du välkommen att göra det via Swish eller Pay Pal.

FÖR SWISH

Skicka valfritt belopp till 0701833685.

FÖR PAY PAL - Gör så här: Betalningsrutan öppnas i ett nytt fönster. Jag är glad och tacksam bara för att du är här. Tack!

Bra böcker!

Fler boktips här