Guideboken Vandra till Santiago de compostela i ny uppdaterad upplaga.

Guideboken jag använde under vandringen ”Vandra till Santiago de Compostela” av Ewa Hellström Boström finns nu i en ny, fjärde uppdaterad upplaga. Klicka på bilden för att beställa hos AdLibris.


En kommentar till Guideboken Vandra till Santiago de compostela i ny uppdaterad upplaga.

  • Tack! Jag har hoppats och väntat på en ny uppdaterad utgåva. Efter att jag bestämt mig för att trots allt köpa boken och det gnagt lite i mig, så satte jag mig vid datorn för att göra slag i saken. Kunde jag kanske skjuta upp det några minuter till genom att göra lite jobb först? Vilken tur jag hade, för där kom helt överraskande (för mig) den efterlängtade uppdaterade utgåvan precis i rätt tid. Tack!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Instagram
Prenumerera på bloggen.

Skriv in din e-postadress så kommer ett mail när jag gör ett nytt inlägg.

Donativo

"Donativos" - betyder donationer och är ett viktigt ord på El Camino där många på erbjuder sina produkter mot en frivillig betalning. Donationer är också ett vanligt och sympatiskt sätt att bidra till varandra på internet. Vill du donera en valfri slant till mig som tack för läsupplevelsen är du välkommen att göra det via Swish eller Pay Pal.

FÖR SWISH

Skicka valfritt belopp till 0701833685.

FÖR PAY PAL - Gör så här: Betalningsrutan öppnas i ett nytt fönster. Jag är glad och tacksam bara för att du är här. Tack!

Bra böcker!

Fler boktips här