Nyheter från La Casa de los dioses på el camino

Jag fick en hälsning från Gunde Nilsson som nyss gjort sin andra camino tillsammans med sin fru. När de passerade David Vidals ”la casa de los dioses” några kilometer före Astorga tog de ett par bilder på Davids ställe som jag skriver en del om här.

David har enligt uppgift planer på att överge sitt ställe där han i åratal gjort vandringen lättare för pilgrimerna. Tillsammans med sin nya partner vandra vidare i livet och mot Santiago. När är dock oklart.

Foto: Gunde Nilsson

Foto: Gunde Nilsson

Foto Gunde Nilsson

Foto: Gunde Nilsson

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Instagram
Prenumerera på bloggen.

Skriv in din e-postadress så kommer ett mail när jag gör ett nytt inlägg.

Donativo

"Donativos" - betyder donationer och är ett viktigt ord på El Camino där många på erbjuder sina produkter mot en frivillig betalning. Donationer är också ett vanligt och sympatiskt sätt att bidra till varandra på internet. Vill du donera en valfri slant till mig som tack för läsupplevelsen är du välkommen att göra det via Swish eller Pay Pal.

FÖR SWISH

Skicka valfritt belopp till 0701833685.

FÖR PAY PAL - Gör så här: Betalningsrutan öppnas i ett nytt fönster. Jag är glad och tacksam bara för att du är här. Tack!

Bra böcker!

Fler boktips här