Igår flög jag över el Camino (flygbild)

På väg hem från Gran Canaria igår flög jag över el Camino. Fångade en sträcka på bild som jag delar här bara på kul. Klicka för full upplösning.

Najera - Burgos från ovan. Klicka för full upplösning

Najera – Burgos från ovan. Klicka för full upplösning

Annars är det som ni märker inte så mycket nytt som händer här men jag ser till min glädje att många läser min skildring varje dag. Tack för all feedback!

Vill ni fråga mig saker om el camino – maila helst på adressen ni hittar i menyn ovan. Feedback som skrivs in direkt som kommentarer här på bloggen har en tendens att försvinna.

 

En kommentar till Igår flög jag över el Camino (flygbild)

  • Tack för denna uppdatering. Just på denna sträcka gjorde jag min längsta dagsetapp, 42 km. Det var absolut inte meningen, men jag missade att det inte fanns några härbärgen öster om Burgos. Så det var bara att gå och gå. Ända in till det jättestora härbärget vid katedralen.
    Karin som gick 2015

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Instagram
Prenumerera på bloggen.

Skriv in din e-postadress så kommer ett mail när jag gör ett nytt inlägg.

Donativo

"Donativos" - betyder donationer och är ett viktigt ord på El Camino där många på erbjuder sina produkter mot en frivillig betalning. Donationer är också ett vanligt och sympatiskt sätt att bidra till varandra på internet. Vill du donera en valfri slant till mig som tack för läsupplevelsen är du välkommen att göra det via Swish eller Pay Pal.

FÖR SWISH

Skicka valfritt belopp till 0701833685.

FÖR PAY PAL - Gör så här: Betalningsrutan öppnas i ett nytt fönster. Jag är glad och tacksam bara för att du är här. Tack!

Bra böcker!

Fler boktips här