Livstecken från bloggaren!

IMG_1326Det har gått ett bra tag sedan jag skrev några nyheter här på sajten. Delvis beror det på att jag under det gångna året dragit upp rötterna från Stockholm och flyttat till Österlen. Ett underbart landskap att vistas i . Dels beror frånvaron av uppdateringar på ovanligt mycket arbete.

Över påsken har jag noterat att antalet besökare här på sajten skjutit i höjden enormt mycket. Jag är förstås nyfiken på anledningen till att så många fler glädjande nog hittar hit? Vill någon tipsa mig om skälet till detta så maila på magnus@fyrfalkcamino.se.

I början av mars var det fem år sedan vandringen jag skildrar här ägde rum. Det börjar bli hög tid att gå igen.

Buen Camino!

7 kommentarer till Livstecken från bloggaren!

  • Kanske ville många tipsa om TV-programmet som sändes under påsken. Visserligen en repris men underbart att återse allt.

  • Jag tror också det har med dokumentären att göra, den har visats ett par gånger nu och jag har också märkt av att det blivit fler medlemmar i min Caminogrupp på FB, en del har även berättat att de blivit taggade av dokumentären och därför börjat söka info.

  • Hej Magnus kul att se dokumentären på svt play. Jag själv vandrande hela stäckan 2011, det får bli en ny tur 2017./Jörgen

  • En granne på Österlen (jag) vill tipsa om Facebookgruppen: A walk across Europe 2016.
    Välkommen!

    P E Tell

  • Camino de santiago den 4 september 2016 spikat och klart någon som följer med . Blir från leon då min semester är kort annars hade den blivit i full längd. Buen camino

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Instagram
Prenumerera på bloggen.

Skriv in din e-postadress så kommer ett mail när jag gör ett nytt inlägg.

Donativo

"Donativos" - betyder donationer och är ett viktigt ord på El Camino där många på erbjuder sina produkter mot en frivillig betalning. Donationer är också ett vanligt och sympatiskt sätt att bidra till varandra på internet. Vill du donera en valfri slant till mig som tack för läsupplevelsen är du välkommen att göra det via Swish eller Pay Pal.

FÖR SWISH

Skicka valfritt belopp till 0701833685.

FÖR PAY PAL - Gör så här: Betalningsrutan öppnas i ett nytt fönster. Jag är glad och tacksam bara för att du är här. Tack!

Bra böcker!

Fler boktips här