Ny Facebookgrupp för svenska caminovandrare

caminofejanJag vill tipsa om en facebookgrupp för Svenska caminovandrare. Den har fått 300 medlemmar och har också organiserat en medlemsträff i Stockholm. Med ödmjuk stolthet noterar jag att den här bloggen varit till nytta för många av vandrarna i gruppen vilket verkligen känns enormt glädjande.

Länken till gruppen är: https://www.facebook.com/groups/caminopilgrimer/

I övrigt har det varit relativt tyst om el Camino i medieflödet. Jag har inte sett något mer om vårens lite oroväckande nyheter från Astorgatrakten. Om någon har nyheter, tips eller andra erfarenheter från Caminovandringar under sommaren så tipsa mig gärna på

magnus@fyrfalkcamino.se

Soliga augustihälsningar

Magnus

En kommentar till Ny Facebookgrupp för svenska caminovandrare

 • Hola Magnus!
  Att bryta tystnaden jag kan meddela att 23 aug.påbörjar min V:e camino…Flyger till Biarritz vidare till Lourdes- 2dgr – sen startar min
  vandring från Somport -camino Aragon- möter camino Frances vid
  Puante la Reine och vidare mot Santiago….jag är inte med facebook
  ha det gott i sommarvärmen
  pilgrimen Laszlo

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Instagram
Prenumerera på bloggen.

Skriv in din e-postadress så kommer ett mail när jag gör ett nytt inlägg.

Donativo

"Donativos" - betyder donationer och är ett viktigt ord på El Camino där många på erbjuder sina produkter mot en frivillig betalning. Donationer är också ett vanligt och sympatiskt sätt att bidra till varandra på internet. Vill du donera en valfri slant till mig som tack för läsupplevelsen är du välkommen att göra det via Swish eller Pay Pal.

FÖR SWISH

Skicka valfritt belopp till 0701833685.

FÖR PAY PAL - Gör så här: Betalningsrutan öppnas i ett nytt fönster. Jag är glad och tacksam bara för att du är här. Tack!

Bra böcker!

Fler boktips här