Guideboken ”Vandra till Santiago de Compostela” av Ewa Hellström Boström

Guidebok på Svenska - nu i reviderad nyutgåva.

Guidebok på Svenska – nu i reviderad nyutgåva.

När jag gick sträckan mellan St-Jean-Pied-de-Port och Santiago de Compostela använde jag guideboken ”Vandra till Santiago de Compostela” av Ewa Hellström-Boström. Jag länkar till den under fliken Boktips. Under lång tid har den varit slut på förlaget, men av en händelse upptäckte jag idag att den nu kommit ut i en tredje reviderad upplaga som kan köpas via den här länken. Det finns givetvis andra guideböcker också, men denna kan jag rekommendera eftersom jag använt den hela vägen och är nöjd.

En kommentar till Guideboken ”Vandra till Santiago de Compostela” av Ewa Hellström Boström

  • Jag är också mycket nöjd med denna bok. Den tar upp de viktigaste detaljerna som behövs på vandringen, historia, packning, vägval, och liknande. Liten, lätt och smidig att bära med sig. Givetvis kan den inte hålla aktuell information om härbärgen, men information om detta kan hämtas på pilgrimskontoret i St.Jean eller via nätet

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Instagram
Prenumerera på bloggen.

Skriv in din e-postadress så kommer ett mail när jag gör ett nytt inlägg.

Donativo

"Donativos" - betyder donationer och är ett viktigt ord på El Camino där många på erbjuder sina produkter mot en frivillig betalning. Donationer är också ett vanligt och sympatiskt sätt att bidra till varandra på internet. Vill du donera en valfri slant till mig som tack för läsupplevelsen är du välkommen att göra det via Swish eller Pay Pal.

FÖR SWISH

Skicka valfritt belopp till 0701833685.

FÖR PAY PAL - Gör så här: Betalningsrutan öppnas i ett nytt fönster. Jag är glad och tacksam bara för att du är här. Tack!

Bra böcker!

Fler boktips här