Caminodokumentär, nu på DVD

För något år sedan hade en dokumentär om att vandra el Camino premiär. Den har fram till nyligen bara visats på festivaler och liknande, men är nu publicerad på DVD och Blu-ray. Nedan finns en trailer. Jag har ännu inte sett filmen, men beställer ett exemplar och återkommer med en recension så småningom. Är ni nyfikna så klicka på länken nedanför trailern. Notera att DVD-formatet är NTSC, men att utgivaren säger att dvd:n är zonfri.

Länk till dokumentärens hemsida där filmen också går att beställa.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Instagram
Prenumerera på bloggen.

Skriv in din e-postadress så kommer ett mail när jag gör ett nytt inlägg.

Donativo

"Donativos" - betyder donationer och är ett viktigt ord på El Camino där många på erbjuder sina produkter mot en frivillig betalning. Donationer är också ett vanligt och sympatiskt sätt att bidra till varandra på internet. Vill du donera en valfri slant till mig som tack för läsupplevelsen är du välkommen att göra det via Swish eller Pay Pal.

FÖR SWISH

Skicka valfritt belopp till 0701833685.

FÖR PAY PAL - Gör så här: Betalningsrutan öppnas i ett nytt fönster. Jag är glad och tacksam bara för att du är här. Tack!

Bra böcker!

Fler boktips här