Pilgrimen Laszlo delar med sig av ett Caminominne

Det är alltid jätteroligt att få mail från läsare som berättar om sina upplevelser på el Camino. Gör gärna det! Det här mailet, med bilder, kom från Laszlo Kovacs häromdagen: (PS – i mailet som gick ut till prenumeranter var Laszlos namn felstavat. Jag var ouppmärksam på den infernaliska autokorrigeringen i min dator som oftast mer stjälper än hjälper)

Hej!
Jag vill delge en upplevelse på min 4: e camino som kan vara kul att lägga ut på din blogg.
Jag startade en tidig morgon i mörker från Moratinos, vid Sahagun upptäckte jag att min necessär var kvarglömd på alberguet i Moratinos.  Jag ringde dit och man bekräftade att  min necessär låg kvar. Den var viktig för mig då den innehöll bl.a mina mediciner.
Då ringde jag Jacotrans som dagen efter levererade den till mitt nästa albergue för en summa av 7 euro. Fantastisk service  eller hur?  Då kändes det tryggt att vandra vidare.
Jacotrans är ett företag som transporterar ryggsäckar mm längs Caminon.

Fotvård av nunna i Carrion de los Condes och skovädring i alberguet i Ponferrada.

Hälsningar Laszlo

Fotvård utförd av nunna i Carrion de los Condes

Fotvård utförd av nunna i Carrion de los Condes. Foto: Laszlo Kovacs

Skovädring i alberguet i Ponferrada

Skovädring i alberguet i Ponferrada.  Foto: Laszlo Kovacs

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Instagram
Prenumerera på bloggen.

Skriv in din e-postadress så kommer ett mail när jag gör ett nytt inlägg.

Donativo

"Donativos" - betyder donationer och är ett viktigt ord på El Camino där många på erbjuder sina produkter mot en frivillig betalning. Donationer är också ett vanligt och sympatiskt sätt att bidra till varandra på internet. Vill du donera en valfri slant till mig som tack för läsupplevelsen är du välkommen att göra det via Swish eller Pay Pal.

FÖR SWISH

Skicka valfritt belopp till 0701833685.

FÖR PAY PAL - Gör så här: Betalningsrutan öppnas i ett nytt fönster. Jag är glad och tacksam bara för att du är här. Tack!

Bra böcker!

Fler boktips här