Ny app till Android för caminoplanering

Idag dök det upp ett tips på ett Caminoforum på Facebook  om en planerings-app för Android-telefoner. Jag har själv inte en sådan telefon och har därför ingen möjlighet att testa hur bra appen är. Jag låter alltså läsarna själva avgöra om det är något ni tycker det är värt att testa. Jag tar inget ansvar för kvalitet eller funktion alltså.

Här är länken:

http://www.caminopilgrimapp.blogspot.se

En kommentar till Ny app till Android för caminoplanering

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Instagram
Prenumerera på bloggen.

Skriv in din e-postadress så kommer ett mail när jag gör ett nytt inlägg.

Donativo

"Donativos" - betyder donationer och är ett viktigt ord på El Camino där många på erbjuder sina produkter mot en frivillig betalning. Donationer är också ett vanligt och sympatiskt sätt att bidra till varandra på internet. Vill du donera en valfri slant till mig som tack för läsupplevelsen är du välkommen att göra det via Swish eller Pay Pal.

FÖR SWISH

Skicka valfritt belopp till 0701833685.

FÖR PAY PAL - Gör så här: Betalningsrutan öppnas i ett nytt fönster. Jag är glad och tacksam bara för att du är här. Tack!

Bra böcker!

Fler boktips här