SAS trafikerar Biarritz

vanliga frågor-sidan har jag tipsat om olika sätt att resa till St-Jean-Pied-de-Port och från Santiago. Jag inser att det är omöjligt att hålla informationen helt uppdaterad, så jag råder alla att kolla själva, beroende på säsong.

Det jag nyligen har upptäckt dock, är att sommaren 2014 trafikerar SAS linjen Arlanda (ARN) – Biarritz (BIQ), vilket är en klockren anslutning för er som ska gå från St Jean. Ta buss eller taxi från flygplatsen i Biarritz till tågstationen i Bayonne. Därifrån går det rälsbuss till St Jean. (Mer på vanliga frågor-sidan).

Jag har även sett att Norwegian har linjer från Arlanda till Paris Orly – där det passar att byta till Air France sista biten till Biarritz.

Till alla er som själva har gått el camino, eller ni som planerar att gå – det är ovärderligt att höra ifrån er och få era erfarenheter kring allt som rör vandringen, för att hålla den här sajten up-to-date tills jag själv vandrar nästa gång så skicka gärna ett mail.

Fortsatt trevlig sommar!

En kommentar till SAS trafikerar Biarritz

  • Hej
    Jag åker om två veckor och ska flyga från Skavsta – mycket billigt, till Biarritz. Tack för en bra blogg 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Instagram
Prenumerera på bloggen.

Skriv in din e-postadress så kommer ett mail när jag gör ett nytt inlägg.

Donativo

"Donativos" - betyder donationer och är ett viktigt ord på El Camino där många på erbjuder sina produkter mot en frivillig betalning. Donationer är också ett vanligt och sympatiskt sätt att bidra till varandra på internet. Vill du donera en valfri slant till mig som tack för läsupplevelsen är du välkommen att göra det via Swish eller Pay Pal.

FÖR SWISH

Skicka valfritt belopp till 0701833685.

FÖR PAY PAL - Gör så här: Betalningsrutan öppnas i ett nytt fönster. Jag är glad och tacksam bara för att du är här. Tack!

Bra böcker!

Fler boktips här