En läsare delar med sig av sin Camino

En av mina läsare av Caminobloggen, Gunde Nilsson, har just givit sig ut på sin egen Camino. Han startade den 10 juni och har delat med sig av fina bilder från första etapperna mellan St-Jean-Pied-de-Port och Roncesvalles. På grund av snöväder var jag ju tvungen att gå den nedre vägen, nere i dalgången under min vandring. Bilderna från den övre vägen, högt upp i bergen får mig att inse vad jag missade! Gunde har givit mig lov att återge några av hans bilder från ”Napolenvägen” till Roncesvalles här. Vill ni följa hans väg till Santiago så har han ett Twitterkonto. (Klicka på fotot för att öppna det i en ny flik.)

Foto: Gunde Nilsson

Foto: Gunde Nilsson

Foto: Gunde Nilsson

Foto: Gunde Nilsson

Foto: Gunde Nilsson

2 kommentarer till En läsare delar med sig av sin Camino

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Instagram
Prenumerera på bloggen.

Skriv in din e-postadress så kommer ett mail när jag gör ett nytt inlägg.

Donativo

"Donativos" - betyder donationer och är ett viktigt ord på El Camino där många på erbjuder sina produkter mot en frivillig betalning. Donationer är också ett vanligt och sympatiskt sätt att bidra till varandra på internet. Vill du donera en valfri slant till mig som tack för läsupplevelsen är du välkommen att göra det via Swish eller Pay Pal.

FÖR SWISH

Skicka valfritt belopp till 0701833685.

FÖR PAY PAL - Gör så här: Betalningsrutan öppnas i ett nytt fönster. Jag är glad och tacksam bara för att du är här. Tack!

Bra böcker!

Fler boktips här