Nytt på webben om att vandra el Camino (med mera)

Här kommer ett inlägg med lite av varje.

Först och främst – tack till alla er som hör av er före och efter era vandringar. Det känns så bra att veta att den här sajten både tjänar som inspiration och som ett bra underlag för de som ska vandra. Nyligen passerade Fyrfalks Caminoblogg 20000 sidladdningar vilket känns stort. Tack också till er som bidragit till sajten genom att donera ”till en fika”.

Ett par nyheter på andra sajter om el Camino:

Caminoforumet, www.santiagocompostela.me, har öppnat en webbshop där man direkt kan beställa och betala för ett officiellt pilgrimspass. Klicka här och läs mer. (De säljer även en del andra Caminosouvenirer.)

Facebook har en ny grupp skapats där de som planerar att vandra el Camino kan utbyta erfarenheter. Kolla här.

Buen Camino!

Magnus

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Instagram
Prenumerera på bloggen.

Skriv in din e-postadress så kommer ett mail när jag gör ett nytt inlägg.

Donativo

"Donativos" - betyder donationer och är ett viktigt ord på El Camino där många på erbjuder sina produkter mot en frivillig betalning. Donationer är också ett vanligt och sympatiskt sätt att bidra till varandra på internet. Vill du donera en valfri slant till mig som tack för läsupplevelsen är du välkommen att göra det via Swish eller Pay Pal.

FÖR SWISH

Skicka valfritt belopp till 0701833685.

FÖR PAY PAL - Gör så här: Betalningsrutan öppnas i ett nytt fönster. Jag är glad och tacksam bara för att du är här. Tack!

Bra böcker!

Fler boktips här