Följ med på Soul Walk på Camino de Santiago

soulwalk_bannerfront
I senaste utskicket från Vattumannens bokhandel i Stockholm kom information om en spännande resa till Camino de Santiago. Förutom en smak av Caminovandringen blir det mycket annat intressant och välgörande innehåll på resan. Arrangörer är Eva Danneker (driver Vattumannen) och Mia de Neergaard  (livscoach, föreläsare och driver utbildningsföretaget Human Potential). Klicka på länken till deras informationssida för att läsa mer. (Notera att Fyrfalks Caminoblogg endast tipsar om detta. Jag medverkar inte i arrangemanget.)

UR VATTUMANNENS UTSKICK:

IMG_2698Följ med oss på en spännande och oförglömlig vandrings-resa till Spanien. En fördjupande kurs i självledarskap tillsammans med en härlig naturupplevelse. El Camino de Santiago i Spanien är den vandrings-led som lockat människan i alla tider. Här får du möjlighet att komma i fatt dig själv, tid att reflektera och få impulser till nya förhållningssätt i livet.

Du får:
– Stillhet och ro för sinnet
– Möta dig själv och lyssna på din intuition
– Återkoppla till naturen genom ceremonier baserad på uråldrig visdom
– Släppa taget – let go and let love
– Vandra i tillit och tystnad
– Växa i kärlek till dig själv
– Skapa din egen manifesteringstavla under vandringsveckan
– Utmana dig fysiskt och uppleva gående meditation
– Njuta av Qi gong som mjukar upp kroppen och ger ny energi till vandringen


IMG_2578DATUM: Onsdag 11 juni till 18 juni 2014

PRIS: 15.495 kr vid bokning före den 31 mars 2014 (16.995 kr vid senare bokning och i mån av plats). Begränsat antal deltagare.

KURSLEDARE
Mia de Neergaard, uppskattad livscoach, föreläsare och utbildningsföretaget driver Human Potential. Mia vägleder i hur du lever framgångsrikt genom att följa ditt hjärta.
Eva Danneker driver Vattumannen och är inspiratör med stor passion för livets kontraster. Eva finner glädje i att hitta nya möjligheter till gemensam och personlig utveckling.

Vill du uppleva enheten med naturen, gemenskap med andra och få nära möte med dig själv?
Följ med oss på upplevelse utöver det vanliga – SOULWALK – The new way to mindfulness flow in life!

LÄS MERSoul Walk – El Camino de Santiago, Spanien 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Instagram
Prenumerera på bloggen.

Skriv in din e-postadress så kommer ett mail när jag gör ett nytt inlägg.

Donativo

"Donativos" - betyder donationer och är ett viktigt ord på El Camino där många på erbjuder sina produkter mot en frivillig betalning. Donationer är också ett vanligt och sympatiskt sätt att bidra till varandra på internet. Vill du donera en valfri slant till mig som tack för läsupplevelsen är du välkommen att göra det via Swish eller Pay Pal.

FÖR SWISH

Skicka valfritt belopp till 0701833685.

FÖR PAY PAL - Gör så här: Betalningsrutan öppnas i ett nytt fönster. Jag är glad och tacksam bara för att du är här. Tack!

Bra böcker!

Fler boktips här